Mindent a csillagokról

A starlightz papírcsillagokat, német és svéd formatervezők jegyzik, és teljes egészében Föld és környezetbarát módon állítják elő Indiában, az earth-friendly cég égisze alatt. A gyártás során nemcsak a minket körülvevő bolygó egészségére figyelnek, hanem az emberekre is, akik megalkotják ezeket a gyönyörű csillagokat! A büszke és képzett kézművesek, férfiak és nők egyaránt, biztonságos, káros anyagoktól mentes és nyugodt körülmények között dolgoznak, munkájukért az átlagnál magasabb, fair fizetést kapnak. Minden csillag egyedi, kézzel készült remekmű!

Miről ismerhető fel az eredeti?


Az eredeti starlightz papírcsillagot a piros csillag címkéről ismerhetitek fel, a mi csillagjaink egyediek, eredetiek, biztonságosak és ragyogóan szépek! A piros csillag címke a következőket garantálja:
biztonságot: minden starlightz csillag 100% égés biztos, TÜV és GS bizonyítvánnyal rendelkező, UL listázott termék, melyet távtartóval szállítunk. A tökéletes élmény elérése érdekében, eredeti earth friendly elektromos kábellel egészítsd ki csillagodat.

minőséget: a csillagok több éves tapasztalattal, csak természetes, és minőségi alapanyagokból készülnek, állandó minőségbiztosítás mellett. Az előállítás, a csomagolás, a megjelenés mind gondosan kidolgozott, alapos munka eredménye.

eredetiséget: az idei, 2011-12-es téli kollekció immár a 22. a sorban! Folyamatos megújulás, új színek és formák jelennek meg, de mindeközben őrzik a hagyományokat.
környezetbarát és környezettudatos gyártáson túl minden kézműves munkás átlag feletti juttatásban részesül, így is részt kapnak az earth friendly sikeréből. 

Mitől lesz tökéletes az élmény?

A starlightz papírcsillagokat, a kiegészítőként kapható kábellel vagy asztali állvánnyal és egy környezetbarát, meleg fényű halogén izzóval tehetjük még ragyogóbbá!
Kollekciónk nemcsak az év végi ünnepekre kínál ragyogó csillagokat, hanem forma és színvilágunk sokszínűsége garancia az év minden napján egy-egy meghitt, hangulatos csillagpillanatra!
Amennyiben szeretne még többet megtudni a csillagokról, vagy felkeltettük érdeklődését és szeretne partnerünk lenni a csillagos történetben, várjuk jelentkezését az alábbi címen: csillag kukac csillagvilag pont hu.

Csillagjainkat itt találja: